Tervetuloa joukkoon ja tukijaksi!

Olen Tuiran seurakunnan kirkkoherra Niilo Pesonen. Laaja joukko seurakuntalaisia, seurakuntien luottamushenkilöitä ja pappeja hiippakunnan eri puolilta on pyytänyt minua asettumaan ehdolle Oulun hiippakunnan piispanvaalissa.

Ennen suostumukseni antamista keskustelin ehdokkuudesta perheeni ja ystävieni kanssa. Olen kiitollinen rukouksista ja muusta tuesta, jota olen saanut ja saan osakseni.

Katson olevani valmis piispan virkaan monipuolisen työkokemukseni ja koulutukseni perusteella, mikäli piispan valitsijat ja Jumala niin hyväksi näkevät.

Keskustelen mielelläni kanssasi kansankirkkomme, Oulun hiippakunnan  ja sen seurakuntien kehittämisestä sekä kaikista muistakin mieltänne askarruttavista asioista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Lean Tuira searvegotte girkohearrá Niilo Pesonen. Stuorra joavku searvegotte lahtut, searvegottiid luohttámušolbmot ja báhpat  bismágotte sierra guovlluin leat dáhtton mu álgit evttohassan Oulun bismmáválggas.

 

Ovdalgo lohpidin, de háleštin áššis bearrašiin ja ustibiiguin. Lean giitevaš rohkosiin ja eará doarjagis, maid lean ožžon ja oaččon dán mátkkis.

 

Geahčan, ahte lean gárvvis bismmá virgái máŋggabealat bargovásáhusaid ja skuvlejumi vuođul, jus bismmá válljejeaddjijoavku ja Ipmil nu oidnet buorrin.

 

Ságastalan mielas duinna álbmotgirkumet, Oulu bismágotte ja dan searvegottiid barggu ovddideamis ja buot earáge gážaldagain, mat din jurdagiidda bohtet.

 

Váldde roahkkadit oktavuođa!

 

Niilo Pesonen

+358 44 3161 584

niilo@niilopesonen.fi

 

..............

 

Tukijaksi tällä lomakkeella!

 

Täytä tämä lomake, jos haluat olla mukana tukemassa kirkkoherra, teologian tohtori Niilo Pesosen valintaa Oulun hiippakunnan uudeksi piispaksi!

Kannattajien nimet julkaistaan nettisivuilla (www.niilopesonen.fi) ja Facebookin sivulla (www.facebook.fi/niilopesonenpiispaksi).

Nimen lisäksi vain arvo/ammatti julkaistaan, muut tiedot ovat yhteydenpitoa varten.

Jos et halua nimeäsi julkisuuteen, merkitse se lomakkeeseen.

Ota yhteyttä rohkeasti myös meihin, valitisijayhdistyksen asiamieheen:

pastori, diakoniajohtaja  Marja-Leena Tahkolaan p. 044 4684225 tai
rovasti, teologian tohtori  Ari Savuojaan p. 040 524 5919

Lomakkeeseen pääset tästä!